Leia är IC och HCM testad

Helgen den 8-9 maj på Fräsets utställning i Uppsala blev ganska lyckad. På lördagen blev Leia Internationell Champion, Leia visade verkligen inte upp sin fina sida för domaren, hon morrade hela tiden på domarbordet och kröp ihop som en igelkott. Konstigt att domaren alls kunde göra en bedömning av henne.
Men även denna gång fick hon en fin bedömning. Något kort på den morrande Leia blev det inte, ingen mening med att knäppa kort på en katt som inte vill visa upp sig.

På söndagen den 9 maj gick Leia pga av sin titel på lördagen upp i klass 5. Då tog det stop och det förvånade mig inte alls. Enligt domaren så är hon för ung och under utveckling för att kunna ta ett cert i klass 5, hon måste bli grövre i sin benstomme och bli bredare i ansiktet. Helt rätt, Leia väger 3,7 kg hon har växt rejält mycket det senaste månaderna men ansiktet hinner inte med. Nu ska Leia få vila från utställningar och vi hoppas istället på att Leia ska löpa så hon kan få bli mamma.

Första steget mot Leias nya liv som mamma gjorde vi idag. Vi åkte till Professor Jens Häggström på Ultuna djursjukhus och testade hennes och Yodas hjärta. Båda hjärtana såg ut precis som dom ska. Reslutatet blev UA. Leias mamma Zhenya testade också sitt hjärta och det resultatet var också UA.
Så skönt!

Här på kortet ser ni en trött Leia, hon är helt omöjlig attt knäppa kort på och jag ville ha ett kort på henne och hennes titel kokard. Då fick det bli på en sovande Leia. Någon katt fotograf det blir jag aldrig och Leia blir aldrig någon kattmodell.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0