Ny avelshane

Nu är det mycket som händer. Alla kattungar har helt plötsligt nya hem som väntar på dem. Endast tre veckor är det kvar innan de får börja flytta. Det kommer att bli så tomt.

Nu när kattungarna flyttar så kommer kattungarnas mamma Leia eller IC S*Milashkas Beloe Zoloto som hon heter skrivas över på mig. Jag kommer då att äga min första egna hona, det känns så spännande att planera för sin första egna kull som kommer i sommar/höst 2012. Hanen som Leia ska paras med hade jag verkligen tänkt att ska vara en golden hane, honom har jag inte hittat ännu och om han inte är född ännu så är det lite svårt att få till en parning nästa sommar med Leia.
Nu har jag hittat en söt norsk gutt som har en mamma som är golden, han heter Bowser och kommer att flytta hem till min goda vän Jeanette Houdi i Östervåla. Bowser kommer att bli Jeanettes (S*Summerflames), min och Maries (S*Milashkas) nya avelshane.
Bowser kommer jag att få med mig hem efter Karlstad utställningen som jag och Mott ska på nu i helgen, det ska bli så spännande attt följa hans utveckling. Jag hoppas verkligen han blir den hanen som jag hoppas att han ska bli, här får ni se några bilder på honom.
Ha det bra

/Heidi

Kullen är nu 8 veckor

Tiden går fort, nu är mina söta små vildingar redan 8 veckor. Alla utom Gosha har nu nya familjer som väntar på dom. Min son är jätte glad att Gosha ännu inte är tingad, han vill att Gosha ska bo kvar hos oss, Gosha är hans favorit och han får inte flytta.
Nu är det tyvärr så att jag kan inte spara en son efter Leia, dels skulle nog inte Leia acceptera det samt så har jag redan två han katter och en tredje är inte aktuellt att skaffa.
Men jag kan verkligen rekommendera denna super söta, busige kille. Hans önskemål är att få bo ihop men en till katt så han har någon att busa med.

Gagara, Golubok och Gedeon har alla passerat 1 kg och Grafinja och Gosha har bara några gram kvar innan de också passerar 1 kg gränsen.

Här kommer några bilder på sötnosarna.

Gosha, Gagara, Golubok, Gedeon och Grafinja


Grafinja


Gosha


Golubok


Gagara


GedeonÖnskar er alla en glad midsommar!

/Heidi

Nationaldag och kattungarna är nu 6 veckor

Underbart väder fick Sverige på sin nationaldag, lite blåsigt men det gjorde inget då flaggan vajade fint på flagsstången.

Alla kattungar är fortfarande otingade ingen är ens reserverad, jag har så svårt att förstå det då det är så underbart söta. Hemma är det nu full fart då de inte längre nöjer sig med att enbart vara i sitt kattrum. Den stora klösmöbeln under trappan i stora rummet är så kul att vara i. Där sover det och leker hela dagarna, när kvällen kommer får det mot protester flytta in på sitt rum igen, jag tycker det känns säkrast så.

Leia är en underbar mamma hon finns alltid i närheten och hon låter dom dia hur ofta som helst även om alla nu äter annan mat.

Här får ni se några blider på några av kattungarna.

Gagara


Golubok och Gedeon


Grafinja


Grafinja och Golubok


Fler kort kommer om någon dag på kattunge sidan även uppdaterade vikter.

Ha en fortsatt skön försommar

/Heidi

RSS 2.0