5 veckors kattungar, så härligt!

Nu är kattungarna i den ålder när de är helt underbara och oemotstådliga. Hela familjen kan sitta timmar inne hos kattungarna de är så goa och sociala. Alla fem är så härliga och redan kan jag se personlighets skillnader på dom.

Ännu är ingen intresserad av att köpa dessa söta charmtroll, konstigt tycker jag, men jag hoppas att någon som läser det här känner att där är katten som jag alltid har drömt om ;)
Ring Marie Hedrén på 070-7204658 eller maila marie@hedren.nu, du har chansen att få välja först!

Marie söker också en fodervärd till en av tjejerna och kanske även en av killarna. Har du några erfarenheter av att ha katt och inte bor allt för långt i från Vallentuna och känner att fodervärdskap skulle vara något för dig, hör av dig till Marie. Du kommer då ta över min fodervärds roll hos Marie. Kattmamma Leia blir min nu när kullen flyttar.

Här får ni se våra söta charmtroll, börjar med ljuvliga Gagara. En sprallig tjej som kommer att blir stor, se på hennes tassar.Gedeon som är en riktig knä kille, socialat i hela kullenStörsta killen Golubok, eller Gålle som vi kallar honom. Han började ät mat först av alla, väger på 5 veckors dagen hela 728 g
Gosha är minst i syskonskaran men han väger på 5 veckors dagen 552 g, en väldigt nyfiken kille som tog efter Golubok snabbt när han började äta mat.Söta tjejen Grafinja är en lek full tjej som tillsammans med sina syskon hittar på bus, hon var den sista som prövade på att äta mat och nu äter alla fem.Tyvärr får man alltid sina favoriter i en kattunge kull och i den här kullen så är det Gedeon som är den som har tagit mitt hjärta. Han ska alltid sova i knät när man kommer inte till kattungarna. En dag när grinden stod öppen knallande han rakt igenom huset alldeles själv till vårt sovrum. Där satt min son William och tittade på tv, ganska snart hade vi en sovande kattunge i knät på en mycket stolt William.

Önskar er alla en trevlig helg.

/Heidi

Kattungarna 3 veckor

Nu har kattungarna blivit tre veckor och blev utsläppta ur sin bo låda på sin 3 veckors dag. Oj så glada dom blev, de springer omkring på sina fortfarande lite ostadiga ben, mamma Leia ligger och tittar och njuter av att hennes barn är så duktiga.
När någon i familjen kommer in till kattungarna och sätter sig på golvet så kommer alla fem springande och vill ha uppmärksamhet, det kommer verkligen bli många underbara veckor fram över.
Golubok är fortfarande störst och har redan passerat 500 g, Gedeon och Gagara är inte långt efter.

Här får ni se lite kort på dom, mer kort hittar ni på kattunge sidan.

Förs Gedeon, ett riktigt litet charmtroll


Stora killen Golubok


Minstingen Gosha, men oj så stadig han är och även han stor för sin ålder.


och så vår lilla prinsessa Grafinja hon är så söt men en väldigt bestämd liten tjej


Stora tjejen Gagara, har redan nu en helt underbar tabby teckning


Är ni intresserade av någon av kattungarna ta kontakt med Marie Hedrén som säljer dom, ännu är ingen av dom reserverad. Grafinja vill Marie behålla och hitta en fodervärd till, är du intresserad ring eller maila Marie.

Sen vill jag ännu en gång visa upp Leias vackra son från hennes förra kull.
S*Milashkas Elyot bor i Östervåla och väntar på att vackra kattdamer ska fria, han är född 3/8 2010 och väger redan över 5 kg. Hans temperament är fantastiskt han följer sin matte var hon än går.
Elyot ska HCM testas den 1 juli och kommer i det taget även Fiv och FeLv testas. Därefter är han redo att ta emot katt damer. 
Är du intresserad av Elyot som hane till din hona? Kontakta mig eller hans nya ägare Jeanette Houdi, jeanette@summerflames.se

Önskar er all en fortsatt trevlig vår

/Heidi

Yoda & Goliat har HCM testats

Idag fredagen den 13 maj så trotsade jag allt skrock och åkte till Ultuna och HCM testade båda mina katt pojkar.
Bådas hjärtan var friska och fina, nästa år blir det nya test då är Goliat 5 år och Yoda 4 år.

Knäppte lite 18 dagar bilder på kattungarna idag, de växer så de knackar. Nu väger Golubok 422 g, Gedeon och Gagara 396 g, Grafinja 357 och Gosha 338 g

Det här är vår stora tabby tjej Gagara


och det här är jämn stora killen Gedeon


Vår minsting Gosha


Vår mindre tabby tjej Grafinja


Ett ny taget kort på stora killen Golubok har jag just nu ligger i telefonen så det kommer jag lägga ut på bloggen i morgon.

/Heidi

Kattungarna 2 veckor

Nu är sommaren här igen. När kattungarna föddes Annandag påsk så var det sommar, sen blev det lite kylslagen vår och nu när kattungarna fyller 2 veckor så är det sommar igen. Vilken värme, helt underbart!

Kattungarna har nu alla öppnat ögonen, de tränar på att sakta vagga sig framåt på ostadiga ben, riktigt duktiga är de redan. Ett stadigt gäng är det också samtliga väger över 300 g på 2 veckors dagen.
Gedeon är störst, endast några gram mindre är Golubok och några gram mindre till så är tjejen Gagara.
Gosha och Grafinja ligger 30-40 gram efter dom tre största.

Här ser ni en lite suddig bild på underbara Gagara


Här får ni se en kull bild på hela gänget 2 veckor gamla


och här ser ni när Leia tvättar sin dotter GagaraYoda och Mott dom tar det där med kattungar med ro, de dom inte vet är att om endast två månader ska dom få göra egna kattungar. Det ska bli så kul att få en kull mellan dom två, de är två katter som verkligen älskar varandra. Så här ser det ofta ut på vår säng.


och ligger inte Yoda på vår säng med Mott så ligger han i vårt badrum i sin alldeles egna puff


och så här kommer ett kort på Mott ute i grön gräset som hon älskar.


För sommar hälsningar till er alla

/Heidi


Kattungarna är nu 1 vecka

Nu har Leias underbara kattungar blivit en vecka, de äter och sover och växer så det knakar.
Golubok kan nästan resa sig på sina ben. Ögonen har inte öppnat sig ännu men nu är det nära.
Grafinjas namn betyder Grevinna och det passar den här lilla tösen bra, hon skriker högst och hon trycker undan sina syskon om hon ska fram. Det är en tjej som vet vad hon vill.
Colast är Gosha och Gagara de finner sig att vägas två gånger om dagen utan att skrika efter mamma så fort jag rör dom.

Här får ni se några 1 veckors kort.
Vikter och fler kort kommer inom kort på kattunge sidan.

Det här kortet är på Gagara, vill ni se hur hon ser ut framifrån får ni gå in på kattunge sidan, att jag lägger ut det här kortet här är för att visa hur hon har sitt vita. Det syns inte på de andra bättre korten.


Det här är min store kille Gedeon, tygst när han föddes och fortfarande är han lite tynge än sina syskonDen här bilden har inte den bästa skärpan, men här ser ni Goluboks bläs i ansiktet.


Det här är min lilla kille GoshaDet här är vår Grevinna, Grafinja även här visar jag inte henne framifrån, bättre bilder finns på kattunge sidan men här kan ni bättre se hennes täckningAnnars är allt bara bra här på Klockarbacken, platsen där jag bor heter faktiskt så. Lite väl kallt har det blivit så inte ens katterna tycker om att vara i kattgården nu som de gjorde i påskas.
Yoda vår utbrytarkung eller vår lilla apa är den enda som trots blåsten och kylan ändå gärna är ute i kattgården. Han kommer hela tiden på nya sätt hur man kan smita, Yoda är helt otrolig på att klättra, vi Yoda säkrar kattgården och han kommer på nya. Helt smart är han inte när han visar oss hela tiden hur det går att klättra ut så hans utbrytar försök misslyckas oftast.

Heidi

RSS 2.0