Om en månad föds det kattungar

Leia älskar verkligen att vara dräktig, hon myser, man ser hur hon njuter av tillvaron. Hungrig är hon hela tiden och det förstår jag för magen den växer. Hon har nu gått 35 dagar och har gått upp 15% det är över ett ½kg. Det ska bli spännande och se hur många kattungar det gömmer sig i hennes mage den här gången, 7 blev det första gången och 5 den andra gången.
Hoppas att Goliat får vara i fred denna gång när det blir kattungar, det är det ända tråkiga med kattungar är att vår stora fina kille Goliat blir super mobbad av kattmamman. Men Leia har trots allt varit snällare än vad Mott var, Goliat fick när kattungarna blivit större sova ihop med dem.


Mott får vänta till nästa vinter innan hon får träffa en stilig kattpojke. Nu får hon hjälpa Leia att vara lite barnvakt när kattungarna blir större, det var hon förra gången och det skötte hon riktigt bra.


Trevlig Valborg önskar jag er alla!

/Heidi

Vår avelshane Bowser

Vår härliga avelshane Bowser har gjort sin första parning med min Leia. Om han lyckades vet vi i nästa vecka, då borde jag kunna se på Leia om hon är dräktig.

Bowser finns för utlåning till två kattdamer till nu under våren. Just nu är han pälslös och högbent, en typsik tonåring. Han har stora tassar, fin profil, bra pälskvalité och en fantastisk lång buskig svan och ett underbart temperament.

Vill du låna honom för en parning till din hona? Kontakta mig eller Jeanette Houdi som har honom boende hos sig.

Önskar er alla en skön fortsättning på våren.

/Heidi

RSS 2.0