Yoda vår magra katt

Yoda självsvälter sig just nu, det är därför ni inte ser honom på någon utställning. När vi kom till veterinären med honom så vägde han bara 3 kg, så nu är det tvångsmatning som gäller. Yoda har blivit piggare efter att vi börjat mata honom med AD mat, han är även en mycket gladare katt än tidigare.

Klarar Yoda det här och så småning om börjar äta själv igen så kommer ni nog ändå inte se honom på någon utställning förrän tidigarst sen hösten. Lite synd då jag såg att Yoda har fått en utmärkelse av SVERAK som BIV katt SIB grupp 8. Jätte kul!

Men just nu är han mager och pälslös, det kommer dröja länge innan Norrlandspojken blir sitt stiliga jag igen.

Trots att Yoda inte ska på någon utställning så fick han också duscha härom dagen. Inget han tycker om men han ser ut att njuta när han står i duschen.  Ganska varmt vatten måste man ha, han är ju så mager så han står och skakar annars.
Duschen var ett hopp om att all lös päls som han har skulle ramla av lite snabbare. Yoda fäller nämligen all päls just nu, vi har vita hår tussar över allt. Efter föningen så hoppar han direkt upp på Akvariet, det har blivit hans nya favorit plats. Lysröret är varmt och skönt för en katt som saknar päls och är mager

Här får ni se honom på domar bordet i november. Då fick han draget cert pga av att han redan då börjat banta sig själv.




Kortet nedan så ser ni äkta katt kärlek. Det är Yoda och Leia som ligger och sover ihop, visst är det gulligt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0