Snart är det dags!

Snart snart är det dags för Leia att få sina små. Jag är så nervös eftersom det blir min första kattförlossning, men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra.
Leia väger nu över 5 kg, exakt hur mycket vet jag inte eftersom min hushållsvåg visar bara upp till 5 kg. Så kanske är det hela 5 kattungar i hennes mage, ska bli så spännande att få uppleva det här.
Jag berättar här på bloggen så fort det har hänt, men hon får gärna hålla igen fram till nästa torsdag.

Här ser ni en bild uppifrån på Yoda och Leia, ingen snygg bild men här ser ni Leias mage. Bilden ljuger lite grann eftersom hennes mage har sjunkit.


Här ser ni en annan tråkig bild, men ser ni någon skillnad från förra veckan?


Min man är så underbar han håller på att bygga en helt underbar stor kattgård till våra katter, ännu saknas nätet, men vad tycks, visst blir den stor och fin.

Kattgården blir stor så jag har tagit flera kort så alla vinklar kommer med.
Visst blir den bra!

Ha det bra, hoppas vädret blir lite bättre så ni som fortfarande har semester också får njuta av solen som vi fick som var lediga under det kanon varma perioden.
/Heidi

2 veckor kvar!

Det närmar sig med storm steg. Nu är det bara två veckor innan nedkomst för Leia och hon är så tjock, undra hur många kattungar det finns i hennes mage? Det ska bli så spännande, vår första kull!

Det är svårt att knäppa kort så man ser hur tjock hon egentligen är, men här är ett kort där ni i alla fall får ett hum om hur hon ser ut. Leia sover mest hela tiden och sover hon inte så vill hon ha mat, så det blev ett kort uppifrån på en sovande Leia.I går fick våra katter en hel dag för sig själva hemma, vi övriga åkte till Gröna Lund och hade en underbara heldag där. Vi var inte hemma förrän strax efter kl 00.30, men oj så våra killar åkte de hade så roligt.
Nedan får ni se en stilstudie på när jag och min blivande 6 åring åker Kvasten, tre gånger med Kvasten blev det innan killarna var nöjda.

Ha en fortsatt skön sommar, det ska jag ha även om jag måste börja jobba på måndag.


Semestern går mot sitt slut

Så var det bara en vecka kvar på denna underbara semester. Jag har varit ledig i fyra veckor och har haft ett underbart varmt väder hela tiden med nu så verkar det som att denna kanon sommar tillslut övergång till en vanlig bra sommar. Äntligen en semester som jag inte kan klaga på. Skulle jag klaga så är det väl för att jag inte har hunnit städat, vem vill vara inne och städa när det är så underbart väder ute.

De senaste två veckorna har verkligen varit heta, vi har haft som mest 28 grader inomhus och jag och min familj har flytt hemmet till någon plats med vatten, man måste få bada när det är så här varmt men stackars katter som inte får följa med! Mest synd är det om Leia som i denna värme går omkring med stor mage.
 
Leia har en stor fin mage och hon har säkert lidit rejält av hettan. En kväll när värmen i huset verkligen var olidlig fick hon gå ut en stund. Så hon njöt! Kvälls luften var underbar jämfört men värmen inne i huset.

Nu är det 3 veckor kvar innan det är dags för nedkomst, runt den 6 augusti beräknar vi att kattungarna ska födas.


Ha en fortsatt skön sommar!

Hemkommen från Thailand och Leia är dräktig

Nyss hemkommen från ett underbart Krabi, Thailand. Vi hade två underbara veckor med växlande väder men alltid varmt och skönt. Gå och titta på min länk till vårt Thailand hus så får ni se bilder från vårt hus.
Här får ni se en bild på hur skönt vi hade en dag när vi var ut till Poda Island.


När vi kom hem så fick jag det bekräftat som jag hade misstänkt innan vi åkte iväg, Leia är dräktig!
Hon har nu gått ca 30 dagar och har redan en stor fin mage, jag längtar till augusti när det blir dags för födsel. Det ska bli så spännande, min första kattkull även om det inte är min :-) Kattungarna kommer få stamnamnet S*Milashkas´s
Pappa till Kattungarna är CH Magica De Vil's Gordon Ramsay, mer info kan ni hitta snart på hemsidan.

Ha en fortsatt skön sommar, gnäll inte på värmen! Snart har vi kallt och regnigt igen och då kommer vi alla längta tillbaka till de här veckorna. Men man ska naturligtvis ha semester för att kunna njuta riktigt ordentligt och som tur är har jag det.

Sommar hälsningar från mig

RSS 2.0