Glad Lucia!

Det här underbara kortet fick jag idag, den enda Lucia som jag får se denna dag.
Men det gör inget när jag har fått sett denna söta lucia på bild.


Inget lucia tåg får jag tyvärr se idag, ikväll är det massor med annat som måste göras eftersom jag varit bortrest till Norge i några dagar. Kattungarna fyller 13 veckor och har vägts en sista gång, vikterna ligger mellan 1665 g och 1177 g. Quennie är fortfarande störst och Quattya är minst. Quattro, Quintuz har jag också badat idag. Här är en bild på Quintuz i badet i handfatet.


I morgon är det besiktning och vaccinering och sedan på torsdag flyttar Qute och på fredag flyttar resten av gänget. Oj så tomt det kommer att bli.

I helgen som sagt så var jag till Norge och Adelkattens utställning. Jag hade Yoda, Leia med mig och Jeanette hade vår Bowser och hennes Elyot med sig. Helgen gick super bra!

Yoda blev NOM både lördag och söndag, samt tog titeln Internationell Premier på lördagen och sitt första cert (CAGPIB) i klass 6 på söndagen.


Bowser gjorde också bra i från sig. På lördagen blev han slagen av en snygga Elvis och blev Ex 2, men på söndagen blev det Bowser som slog Elvis och blev Ex 1, BIV ungdjur och NOM! Vilken dag!

Leia var som vanligt blyg och rädd men det har blivit mycket bättre. Hon fick sina cert båda dagarna. På söndagen slappande hon till och med av en stund på domarbordet hos Lene och det resulterade i att hon blev BIV vuxen. Nu har hon 5 stycken cert (CAGCIB) i klass 5, hon behöver 3 stycken till för att få titeln Grand Internationell Champion.
Det här kortet är från lördagen då hon gjorde allt för att inte synas.
Elyot har jag tyvärr inget kort på men han kom hem i alla fall med ett cert. På söndagen blev han slagen av Britts snygga Darshan. Här får ni se ett kort på Darshan och glada Britt när hon fick veta att han blivit nominerad.


Nästa utställning blir troligen Fräsets utställning i början av januari. Jag tror i alla fall att jag har kommit med.

/Heidi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0