Kattungarna 4 veckor och får nu ta emot besök

Nu kommer äntligen bilderna på kattungarna. I går kväll precis innan jag skulle lägga ut det så smäll det till och det blixtra ur ett av våra eluttag här hemma. Vi hade inte märkt att det åskade ute så vi blev alldeles paffa. Allt som jag hade skrivit försvann men som tur var gick ingenting sönder inte ens modemet och det som jag skrivit fanns sparat i datorn, tack för det!

Nu har det många små ben som springer omkring i kattrummet. Det tar nog inte många dagar till innan det tycker att kattrummet inte är intressant längre och vill följa med oss ut i resten av huset.

Kattungarna är så underbart söta, men det vet väl alla att det inte finns något sötare än en kattunge. Jag skulle kunna behålla alla! Men jag har bestämt mig, ingen stannar, alla ska säljas.

Så här fina är mina två tjejer som söker nya ägare Ginny och Hermione.


Ginny


Hermione


Dobby


Harry


Snape


Alla har smakat på blöt foderoch några även på torrfoder men ingen föredrar sådan mat framför mama Leias mjölk som måste innehålla grädde, eftersom alla går upp så bra i vikt. Snape som är en som dem som äter torrfoder väger idag 603 g!
Här får ni se ett kort där alla utom Snape ligger och snuttar


Snape är störst och tyngst och blir säkert en stor kille, han har så stora tassar. Han är så nyfiken och undersöker allt


Näst störst idag är faktiskt min stora tjej Hermione som väger på 4 veckors dagen 508 g. Jag älskar hennes vita öron toffsar, hennes vänstra öra är även vitt. Som bilden visar så lekar kattungarna faktiskt redan med bollar.


Trea på vikten idag är lilla Bowser, eller Harry som han faktiskt heter, han är så otroligt lik sin pappa Bowser. Harry väger idag 496 g


Harry från sidan


Det här kortet är på Bowser när han är några månader, jag har sett kort när Bowser är i samma ålder som kattungarna är nu och där är likheten verkligen slående. Tyvärr har jag inget sådan kort.


Strax efter vikt mässigt kommer underbara Dobby, han väger idag 493 g


Dobbys vackra mönster


Minst men naggade go är Ginny, hon väger idag 439 gSyskon kärlek, Harry och Dobby som brottasMaila eller ring mg om intresse finns för någon av kattungarna, just nu är det tjejerna som inte har några intressenter.

Ha en skön sommar, ny bilder kommer om en vecka.

/Heidi


Kattungarna 3 veckor

Nu har Harry Potter gänget fått flytta ur bolådan. Ingen har återvänt in i bolådan efter att vi öppnade upp, nej nu ligger Leia på mattan framför bolådan och diar. Kattungarna sover gärna i en liten igloo som de har när de inte sover hos mamma.

Vikterna har inte gått lika spikrakt upp denna veckan, men det beror på att de nu är ute och går och äter ännu inte något annat än Leias mjölk.

Killarna har alla blivande ägare som ska komma och hälsa på när kattungarna har blivit fyra veckor. Så nu är det dom två fina tjerna som letar nytt hem.

Kort på gänget kommer ut på kattunge sidan om någon dag, men här kan jag nu lägga ut några bilder.
Jag försökte knäppa en grupp bild och det var verkligen inte lätt, så här blev det.Bild på Leia med diade söner och döttrar var det lättare att få bild på.


Kattungarnas Igloo och det är Snape som tittar ut längst fram.


Dobby


Dobby sett uppifrån


Snape


Snape


Minstingen Ginny


Ginny sett uppifrån


Harry


Harry sett uppifrån


Hermione


Hermione sett uppifrån


/Heidi

Kattungarna 2 veckor

Tiden rusar iväg, nu är det inte 5 hjälplösa kattungar som Leia har i bolådan längre utan 5 nyfikna kattungar som övar att stå på sina ben. Darrigt är det men de blir bättre för varje dag.
Ginny var det som först öppna ögonen, dagen efter öppnade Snape och Dobby och dagen efter det öppnade Harry och Hermione sina ögon.
Oj så mycket sötare de blev direkt när ögonen öppnades, Snape är som en liten nallebjörn med sina stora härliga bruna tassar. Han visar redan att det är så mysigt att bli kliad på magen. Snape smälter varje hjärta som ser honom. Tyvärr har jag inte lyckats med korten i den här veckan, jag skyller på att jag är jätte förkyld och inte i form. Bättre bilder blir det i nästa vecka, hoppas jag.

Här kommer några kort på Snape, hans två veckors vikt hittar ni på kattunge sidan, fortfarande är han störst och tyngst.


Näst störst är den intressante killen Dobby, han har en väldigt annorlunda teckning med sitt vita. Jag är jätte nyfiken på hur han kommer att bli och se ut om några veckor.


En pappa kopia är Harry. Han är så söt med sina solglasögon  och när jag fick se bilder på när Bowser var i samma ålder så såg jag Harry. Så titta på pappa Bowser så vet ni hur Harry kommer att se ut som vuxen.


Ginny är fortfarande minst men är den som har kommit längt i utvecklingen. Hon går snart och därför var det så svårt att fotta henne, hon ville inte vara still.
Hermione är vår stora tjej, jätte fin även hon. Hon har så söta vita öron tippar, det ser ni på korten om ni tittar noga. Samtliga kattungar har mycket varmt bruna fläckar  i pälsen, tyvärr kommer det inte fram på korten så bra. Ska bli intressant att se vad det blir ut av det.


Nu ska jag försöka bli bli frisk så jag orkar med mina kattungar och familj i nästa vecka.

Heidi


Kattungarna är nu 1 vecka

Nu har jag haft mina underbara kattungar i en vecka, jag är så glad att det blev fem matfriska kattungar, min första Klockarbacks kull som blev Harry Potter kullen!
Leia tar det så lugnt och sköter om dem så bra. Det märks verkligen att det är hennes tredje kull, hon är numera en rutinerad mamma.

Kattungarna ökade med 30 gram om dagen de första dagarna i sitt liv, då var jag ganska säker på att några av dem skulle väga över 300 g vid en veckas ålder. Nu blev det inte så då de lugnade ner sig lite i slutet av veckan, deras små magar är klot runda. Vikterna kan ni följa på kattungesidan som numera finns på hemsidan.

Ingen har öppnat ögonen ännu men det är nära för vissa.

Störst är vår bruna kille Snape, ett riktigt matvrak är han som väger vid 1 vecka 272 gSen om vi går på vikten kommer Killen Dobby som jag är väldigt nyfiken på hur han kommer att se ut med allt sin vita härliga mönster. Han väger vid en vecka 242 g


Sen  har vi killen Harry som väger 241 g, han visar redan att han kommer bli en riktig hjärte krossare.
Hermione är den tyngsta av de två tjejerna och hon väger 226 g


Minst, men som också har växt jätte bra sin första vecka i livet är Ginny som väger 190 g
Kattungarna kan börja ta emot besök av blivande nya ägare när de är fyra veckor gamla. Det innebär veckan efter midsommar.

Nya bilder kommer på kattungarna här varje vecka samt på kattunge sidan. Följ deras utveckling, de kommer bli så vackra. Väldigt lika pappa Bowser skulle jag tippa att de blir.


Sen vill jag tipsa om en utflykt som jag tycker ni ska göra den 16 juni. Då är det nämligen Sibiriskkatt special i Allianshallen i Uppsala. Över 70 Sibirer i olika färger kommer att visas upp, är du intresserad av rasen åk och titta. Mer info om utställningen hittar ni på www.uppsalakattklubb.se

/Heidi


RSS 2.0