Leia fick sitt första cert i klass 7!

Idag i en iskall hall i Väster Haninge tog Leia sitt första CACIB. En jätte fin bedömning fick hon och enligt den domaren är hon en mycket bra golden. Känns bra, eftersom det har varit så mycket tjafs om hennes färg. Det är utländska domare som Leia ska ha, de förstår sig på hennes färg :-)

Jag vill tacka Marie för att hon ville ställa ut henne åt mig. Jag kunde inte eftersom jag var upptagen på annat håll, men jag kom till Väster Hanninge på eftermiddagen så jag fick se panelen och ta med mig en frusen katt hem.

I nästa helg blir det utställning igen. Då åker Leia och jag till Norge. Håll tummarna för att det går bra där!


Leia 1 år!

Grattis vår älskade prinsessa!
Tänk vad tiden går redan är vår lilla katt tjej 1 år.
Tack Marie för att vi får ha denna underbara tjej boende hos oss.
Idag får Leia kokt fisk till mat. Kokt fisk är den bästa mat som finns enligt den här matglada tjejen.

Se så söt hon var, men lika söt är hon nu som 1 åring eller hur. Yodas vackra sista kull

Måste få visa upp Yodas sista kull nu när de har blivit tre veckor och är helt bedårande. Finns inte mycket som är så gulligt som tre veckors gamla kattungar.

 Irinija, Nataliya, Dmitri & Vladimir

Har faktiskt ingen riktig koll på vem som är vem på korten förutom på grupp bilden.
Är du intresserad av någon av dem kontakta deras uppfödare Helena Löfgren www.preciusblue.se


Leia blev Champion!

Efter en nervpers hos både mig och Marie, så fick Leia sitt tredje CAC och blev Champion på Birkas utställning i Märsta den 4 april.

Det var bara 8 sibbar på utställningen på påskdagen i Pinnbackshallen i Märsta, ett otroligt lågt antal men Leia fick konkurrens om certet i alla fall. En jätte söt katt som var ett halvt år äldre än Leia skulle hon ställas emot. Jag och Marie trodde verkligen inte att det skulle gå till Leias fördel.

Det gick vägen och tur var det för nu ska vi iväg till Norge och hoppas på tur där.

Leia var så trött på utställningen och ville inte posera med sin vackra rosett och hon har sovit ända sedan hon kom hem,  bild kommer i morgon.

Grattis till mina vänner Angelika och Jeanette. Angelikas katt Tusse tog sitt första cert i klass 6 idag och Jeanettes katt Gatto tog sitt tredje cert i klass 3.


Svårt att få Leia att sitta still brevid sin vackra rosett, det här är tyvärr det bästa jag lyckades med.

Grattis Yoda 2 år!

Den stolta fadern till 15 super fina kattungar, min gossiga Yoda fyller 2 år idag den 1 april.

Ett april skämt var han när han föddes men nu är han inget skämt längre, han är så snäll och social en helt underbar katt.

Födelsedagen firade han med att få kokt fisk men tyvärr dög det inte alls den här gången. Så kompisen Leia åt upp Yodas fisk med god aptit. Yoda hade nog föredragit grillad kyckling men någon kyckling fanns inte på vår affär i dag.

Yoda hälsar alla att han numera mår rätt bra efter att ha varit en anorektisk katt. För även om fisken idag inte dög så har matlusten börjat att komma tillbaka. Men vikten är fortfarande rätt låg. Nästan 3900 gr nu, det är 600 gram upp från lägsta vikten som han hade för tre månader sedan.Yoda skickar grattis hälsningar till sina syskon!
och jag önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!

RSS 2.0