S*Summer Flame's Lucia

Jag har alltid velat ha en silver hona och när min kompis Jeanette fick en underbar svartsilver hona så kunde jag inte säga nej när Jeanette frågade mig om vi ska samäga henne.
Får jag presentera S*Summer Flame's Lucia, på bilden är hon 5 veckor och hon är svart silver tabby.
Lucia är min Motts barnbarn, min Yodas barnbarn. Leias barnbarn och Bowsers barnbarn. Tycker det är lite häftigt att 4 av mina katter finns i lilla Lucia 
 
 

Tyvärr innebär det här att en katt får flytta från oss och det är tyvärr min underbara golden tjej Leia. Hon trivs inte i gruppen och hon har blivit min bonusson Fredriks katt så till hösten/vintern 2014 flyttar hon med Fredrik när han flyttar hemifrån. Men innan det sker så hoppas jag Leia vill löpa någon gång så hon får en sista kull.
 
Egna kattungar vill jag verkligen få nu men mina honor Leia och Luna har bestämt att hålla mig på halster ett tag till. De börjar löpa lite smått och när jag tror att nu är det äntligen dags för ett löp så slutar de. Båda deras hanar väntar och väntar och jag väntar och längtar nog allra mest.
 
Tills dess får jag njuta av Lucia och hennes bröder hemma hos Jeanette, hennes bror Mithras som har samma färg som morfar Yoda väntar fortfarande på en köpare.
 
Se så stora tassar hon har!

Önskar er en fortsatt skön vinter och hoppas komma med glädjande nyheter nästa gång jag skriver här, då vill jag skriva att jag Luna eller Leia väntar kattungar.
/Heidi
 

Ännu inga egna kattungar

Vill önska er alla ett Gott Nytt 2014!
 
Hoppas det här året blir ett härligt år, jag själv önskar mig massor med söta kattungar. Ännu har ingen parning skett för någon av mina honor. Min Luna står först på tur, hon har löpt och träffat hanen, men tyvärr var hennes löp inte tillräckligt starkt för att Luna skulle uppskatta ett frieri från Calle. Så nu har det bara att vänta på att Luna ska löpa igen och förhoppningsvis lite krafigare denna gång.
 
Tills jag får egna kattungar får jag njuta av min vän Jeanettes kattungar. Mina katter är mormor, morfar, farmor och farfar till dessa katter. Både mamma katt och pappa katt har jag fött upp hemma hos mig så ni förstår att jag följer denna kull med stort intresse.
 

15 december 2013 föddes denna underbara kull med så härliga färger. En kull på 3 killar och en tjej. Föräldrar är IC S*Maollich’s Qute Yodakova, SIB fs 09 22, och IC S*Klockarbackens Dobby, SIB n 03 22.

Julkullen:

S*Summer Flame’s Mithras, SIB ds (09?) 22, kille

S*Summer Flame’s Nikolaus, SIB d 09 22, kille

S*Summer Flame’s Lucia, SIB ns 22, tjej (reserverad)

S*Summer Flame’s Jolner, SIB ns 03 22, kille

Dessa kattungar är färdiga att flytta hemifrån i slutet av mars, så är du intresserad av en kattunge från Jeanette, kontakta henne! Jeanette bor också i Östervåla och har en uppfödning som heter S*Summer Flame's

Kontakta Jeanette på mail jeanette@summerflames.se eller tel 0292-10056

 

Till helgen kommer jag vara i Rasbo på Fräsets utställning. Jag tar med mig GIC S*Maollich's Mott the Hopple, GIC S*Milashka's Beloe Zoloto (Leia) och Yoda. Håll tummarna åt mig då min Mott kan ta den fina titeln Supreme Champion.


/Heidi
 
 
 

RSS 2.0