Kattungarna har nu blivit 7 veckor

Oj vad det är varmt, det tycker även katterna som lever upp på kvällarna när den svalare kvällsluften kommer. Naturligtvis har jag börjat jobba och det är verkligen inte roligt att sitta på ett kontor i 28 gradig värme inomhus!
 
Att ta kort på katterna i den här värmen blir värre än vanligt, eftersom jag kryper omkring på deras nivå när jag ska ta korten så blir man sjöblöt av svett bara efter några minuter. Kattungarna är dessutom inte alls villiga att posera framför kameran. Antingen är det jätte mycket spring och bus i benen eller också vill det bara sova.
 
Nägra av kattungarna har jag  iallafall fått många nya bilder på och på några av dem bara något enstaka, fler bilder kommer i nästa vecka.
 
Först är det Freja som stannar hos oss.
Det här är Idun, hon är reserverad, på söndag vet jag om hon är tingad.

och det är här Oden som ännu letar efter sina nya familj. Här ser ni hur den bruna färgen kommer underifrån i hans päls. Om ni är intresserade av Oden, kontakta mig via mail eller telefon.
 
Det här är stora killen Balder

Det här är Menja

Tor var minst samarbetsvillig, men två kort fick jag på honom

Så måste jag visa hur vackra mina rosor är just nu!

Njut av värmen, snart är det höst med snålblåst och regn. Då längtar vi till det här!
/Heidi
 

6 veckors bilder på Leias kull samt de sista bilderna på Lunas kull

Nu har jag haft en vecka ledigt från hus och hem och katterna. Men så skönt det var att komma hem till alla mina underbara katter, stora som små.
 
3 av Leias kattungar är fortfarande lediga och ingen har konstigt nog visat intresse för dessa.
 
Menja är en mycket söt padda som ännu inte har fått sin rätta färg på pälsen, men den kommer. Hon är en mycket nyfiken och kavat liten tjej som gärna är med där det händer. Menja söker fortfarande sin nya familj

Systern Idun är en riktigt söt liten tjej, hon ser liten ut men är faktiskt just nu tyngst av systrarna. Bästa kompisen är brodern Oden. Båden Idun och hennes bror söker nya hem. 29 augusti kan kattungarna flytta hemifrån.

Oden har utvecklats till en riktigt söt kille, hans pälsfärg kommer. Så grå som han är nu kommer han inte att bli, ni ser hans rätta färg i ansiktet. Oden söker också efter ett nytt hem.

Freja har jag besämt att behålla, hon är inte den bästa av tjejerna i kullen men hon ser spännande ut, därför väljer jag att behålla henne. Men jag velar fortfarande varje dag om jag verkligen gör rätt, så länge som Menja och Idun inte är tingade kan jag ju ändra mig. Hela kullen är så bra!

Balder är tingad, han är så söt som en liten nalle björn.

Tor är också tingad och han är också sockersöt, tyvärr var han inte lika samabetsvillig framför kameran den här gången som han brukar.
 
Mina stora kattungar, Lunas kattungar har blivit 12 veckor och två flyttade idag (måndag 14/7)
Här är en sista bild på hela kullen, min sista kull efter Luna som kommer bo hemma hos mig. Luna kommer få flytta till en fodervärd, ännu är inte fodervärden hittad men jag har någon pågång.

Nicolas kommer heta Armani och bor nu i Nacka

Albus heter nu Folke och bor nu i Uppsala
De vita bröderna älskade att busa med varann ute i blåbärsriset och klättra i enbusken.
Neville flyttar senare i veckan
Den fjärde brodern flyttar på lördag, Godric eller Lego som vi redan säger.
 
Nu har jag börjat min sista semester vecka och jag hoppas den sköna värmen håller i sig.
Önskar er alla en fortsatt skön sommar!
/Heidi
 
 
 
 

RSS 2.0