Det blev inga kattungar efter Mott

I natt födde Mott sin enda kattunge som fanns i hennes mage. Jag har hela tiden misstänkt att det inte var fler än en i magen, fosterrörelser har det varit dåligt med.
Tyvärr överlevde inte kattungen och vad gör man då när juvrerna är fulla med möjlk. Kompisen Leia som har 6 kattungar bestämde sig för att dela med sig, nu ligger de tillsammans i Leias bolåda och diar Leias 3 veckor gamla kattungar
Jag är så lättad att det gick så bra när något så tråkigt har hänt, mina söner är så ledsna och jag med.
Villa i frid lilla Indis, vet faktiskt inte om det var en tjej men vi låssas det.

Tolkien kullen är 3 veckor

Tiden går så fort, nu är redan Leias fjärde kull 3 veckor och de börjar utforska bolådan på darriga ben.
Den som har blivit stadigast är vår stora tjej Galadriel, hon har även visat att hon kan sitta.
På bilden nedan är Galadriel 2, 5 vecka.
 
Här är hon 3 veckor
 
Lilla tjejen Eowyn kämpar med att lära sig sitta, hon är ännu inte lika stadig som sin syster Galadriel.
 
Stora killen Thèoden har kämpigt med att lära sig att gå, han är så stor så benen vill inte bära honom. Men om några dagar har vi honom och hans syskon springande omkring här på golvet.
 
Vår silver kille Elros är den enda kattungen som är reserverad.
 
Peregrin Took eller Pippin som han kallas är vår lilla kille som är så söt. Han har redan fått många att känna ett jag vill ha begär, men han är fortfarande till salu.
 
Vår andra Tabby tjej heter Tauriel och hon är ännu inte lika stor som sin syster Galadriel men hon blir nog stor, hon har absolut störst tassar av tjejerna. Hon är så fin och jag skulle gärna behålla henne själv men har tagit beslutet att sälja henne.

Nu önskar jag er alla en Glad Midsommar!
Jag ska försöka fira midsommar med nära vänner, i morgon kommer det alldeles säkert fler kattungar. Då är det Mott som ska föda sina/sin bebis, hon är inte så tjock så jag befarar att det igen bara blir en. Jag hoppas verkligen att jag har fel.
 
 
 
 
 
 

Söker fodervärd till min älskade Luna!

Fodervärd sökes till min underbara katt S*Klockarbackens Luna Lovegood , jag har fött upp henne själv och hon föddes 1/9 2012 utan syskon. Trots att hon är uppväxt hos oss visar hon tydligt att hon inte accepterar konkurrens av de andra katterna så därför söker jag nu ett nytt hem. Det är med sorg i hjärtat som jag har tagit detta beslut men jag tror detta blir bäst för henne.
Hon är en super kelig och väldig social katt, älskar att vara ute i kattgården och är fortfarande mycket kattunge. En kull beräknar jag att fodervärden får ha sen över går hon i fodervärdens ägo, en parning beräknar jag vintern 2013/2014 eller när det passar fodervärden. En barnfamilj utan andra katter, eller max en till katt skulle hon tycka om. Hon behöver mycket kärlek och uppmärksamhet för att vara nöjd.
En flytt av Luna beräknar jag inte ska ske förrän tidigast i mitten av augusti då det är några utställningar som hon först ska åka på. Fodervärden får gärna fortsätta ställa ut henne.
Om det är någon som hellre köper Luna så är jag öppen för det, men då säljer jag henne kastrerad. Maila mig om du är intresserad på heidi.larsson@telia.com
 
 

RSS 2.0