Leias kull 7 veckor

Nu har ännu en vecka gått, kattungarna är nu 7 veckor och jag har äntligen semester!
Idag på 7 veckors dagen testade hela gänget att gå ut i kattgården, oj så roligt det var att springa runt i djungeln av blåbärsris.
Elros, Pippin och Eowyn är på kortet nedan. Det blev lite stirrigt kort på Elros men oj så han njöt att få vara ute. Han smakade t.o.m. på blåbär. Elros eller Brolle som vi kallar honom är en helt underbar katt han älskar att bli klappad då sätter han igång att spinna direkt, en kopia av sin farfar Yoda som är en stor livsnjutare.
 
Det här är farfar Yoda som njuter av att ligga i solen och bli varm.
 
Thèdoden eller Theo som vi kallar honom är min personliga favorit i kullen om man får ha någon. Han är en så charmig kille som ännu inte har hittat någon ny ägare. En Sibirisk katt kostar 9000 kr, så det är tyvärr ingen billig katt men en katt som du kommer älska och de flesta Sibbe ägare kan nog hålla med mig köper man en blir det ofta flera.
 
Theo och Galadriel är de två som är absolut lättast att fotografera.
 
Elros (Brolle) tillhör de svåra att få några bra kort på, här har jag fått honom att fastna på några
Han har som jag har skrivit tidigare ett problem med höger ben som gör att han ramlar emellan åt när han går. Vi ska göra ett besök hos en veterinär i nästa vecka och jag hoppas att vi kan få ett svar på vad det kan vara som gör att det blir så här.
 
Hela kullen är riktigt matglada och så här kan de se ut när de får sin blöt mat.
 
Ha en fortsatt skön sommar.
 
/Heidi
 
 
 
 
 
 

Tolkien kullen nu 6 veckor

Kattungarna växer och växer och tiden den rusar iväg, nu börjar det snart närma sig för första vaccineringen.
 
Galadriel är den enda som har en blivande ägare som väntar på henne. Hon kommer att bli kompis med Snap som är hennes halvbror från Leias förra kull. De kommer dessutom dela födelsedag.
Galadriel är en liten fotomodell och det är inga problem att lyckats få bra kort på den här tjejen.

Vår andra fotomodell är stora killen Théoden eller Theo som vi kallar honom. Jag älskar verkligen den här killen, hans ögon kan man drunkna i och han är så charmig. Skulle mer en gärna behålla honom själv men kvoten på kastrerade hankatter är fylld redan hos oss. Så är du intresserad av vår charmör hör av dig.
 
De andra katterna är ganska mycket svårare att få på bild, eller så är det jag som är en urusel fotograf.
Det här är Pippin eller Peregrin Took som han kommer att heta i stamtavlan.
Pippin föddes med ett sk Twisted Legg, hans höger ben är ännu inte helt okej och blir han inte helt bra så kommer jag sälja honom till ett självkostnadspris. Pippin lider inte alls av att benen är lite tokigt och som sagt med träning så kan han bli helt bra innan det är dags för flytt.
 
 
Tauriel vår andra tabby tjej är så svår att ta några kort på men här är några halvdana försök.
 
Här är ett kort när hon och Pippn sover och har mysigt ihop.

Elros och Eowyn är tyvärr inte helt okej, det har något fel på sin balans och det kan sluta så illa att det faktiskt måste få somna in. Den 22 juli ska jag till en veterinär för att föröka ta reda på vad som kan ha hänt, katterna är helt friska och har inga som helst sjukdomstecken. Det ändå som är att de ramlar åt höger när de sitter och när de går. Jag hoppas verkligen att jag kan få ett svar på vad det kan vara, mamma katt Leia har fått 17 kattungar tidigare och ingen har det varit något fel på.
Det här är underbara Elros och det gör ont i mig när jag tänker på att han kanske måste somna in.
 
Det här är lilla Eowyn, hon har det jobbigt men är en liten äventyrerska som trots sina blansproblem utforskar huset mer än sina syskon och försöker leka med bollar och möss.
 
 
Här är hela kullen på sin 6 veckors dag. Visst är det fina! Inte kan man tror när man ser det här att något skulle vara så fel.
 
Här är en liten brottningsmatch mellan Elros och Eowyn

Önskar er alla en fortsatt underbara sommar. Jag ska jobba på i en vecka till sen får jag semester och det längtar jag till. Hoppas då att jag kan få fler dagar som denna

Kram till er alla
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0