Tolkien kullen nu 6 veckor

Kattungarna växer och växer och tiden den rusar iväg, nu börjar det snart närma sig för första vaccineringen.
 
Galadriel är den enda som har en blivande ägare som väntar på henne. Hon kommer att bli kompis med Snap som är hennes halvbror från Leias förra kull. De kommer dessutom dela födelsedag.
Galadriel är en liten fotomodell och det är inga problem att lyckats få bra kort på den här tjejen.

Vår andra fotomodell är stora killen Théoden eller Theo som vi kallar honom. Jag älskar verkligen den här killen, hans ögon kan man drunkna i och han är så charmig. Skulle mer en gärna behålla honom själv men kvoten på kastrerade hankatter är fylld redan hos oss. Så är du intresserad av vår charmör hör av dig.
 
De andra katterna är ganska mycket svårare att få på bild, eller så är det jag som är en urusel fotograf.
Det här är Pippin eller Peregrin Took som han kommer att heta i stamtavlan.
Pippin föddes med ett sk Twisted Legg, hans höger ben är ännu inte helt okej och blir han inte helt bra så kommer jag sälja honom till ett självkostnadspris. Pippin lider inte alls av att benen är lite tokigt och som sagt med träning så kan han bli helt bra innan det är dags för flytt.
 
 
Tauriel vår andra tabby tjej är så svår att ta några kort på men här är några halvdana försök.
 
Här är ett kort när hon och Pippn sover och har mysigt ihop.

Elros och Eowyn är tyvärr inte helt okej, det har något fel på sin balans och det kan sluta så illa att det faktiskt måste få somna in. Den 22 juli ska jag till en veterinär för att föröka ta reda på vad som kan ha hänt, katterna är helt friska och har inga som helst sjukdomstecken. Det ändå som är att de ramlar åt höger när de sitter och när de går. Jag hoppas verkligen att jag kan få ett svar på vad det kan vara, mamma katt Leia har fått 17 kattungar tidigare och ingen har det varit något fel på.
Det här är underbara Elros och det gör ont i mig när jag tänker på att han kanske måste somna in.
 
Det här är lilla Eowyn, hon har det jobbigt men är en liten äventyrerska som trots sina blansproblem utforskar huset mer än sina syskon och försöker leka med bollar och möss.
 
 
Här är hela kullen på sin 6 veckors dag. Visst är det fina! Inte kan man tror när man ser det här att något skulle vara så fel.
 
Här är en liten brottningsmatch mellan Elros och Eowyn

Önskar er alla en fortsatt underbara sommar. Jag ska jobba på i en vecka till sen får jag semester och det längtar jag till. Hoppas då att jag kan få fler dagar som denna

Kram till er alla
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0