Kattungarna 12 veckor, men bor kvar en vecka till

Så idag tisdagen den 6 december får kattungarna enligt lag flytta hemifrån. Men jag och Marie har bestämt att eftersom de har varit så små, så får det växa till sig hos mamma Mott ytterligare en vecka. 12 veckors vikterna hittar ni på kattungarnas egen sida, men kan säga att alla väger nu över 1 kg.
Samtliga kattungar ska få pröva på att bada innan de flyttar och ännu så länge har jag bara hunnit med att bada 3 av kattungarna. Det var igår som Qute, Quizz (Boris) och Quattya (Saphire) fick pröva på att bada i handfatet. Vilka katter! Super cola var alla tre, vatten var väl ingen match, inte ens om matte öser vatten över ryggen. Schamponeringen gick också jätte bra och även den normalt läskliga hårfönen accepterade dom när de märkte att det var skönt.

Så här såg Qute ut när hon precis kommit från badet.


Senare i den här veckan får Quattro, Quintuz och Quennie pröva på att bada, tro att det kommer gå precis lika bra. Den här kullen är fantastiskt i sitt temperament. Jag får nog aldrig igen en liknande kull.
 
Eftersom julförberedelserna är i full gång så har jag inte hunnit knäppa några 12 veckor kort ännu, kanske hinner jag det senare i veckan. Några bilder från förra veckan har jag i alla fall.

Först en bild på Quintuz som kom av sig i leken när jag kom men kameran.


Sen en bild på Quattro som väntar på att matte ska sätta sig i soffan men honom.


Quennie ligger och sträcker på sig efter att precis ha vaknat


En sovande Qute


Här hälsar Quattro på pappa Yoda som äntligen börjar acceptera sina barn, även om han tycker att de är lite läskiga fortfarande.


och så ett roligt kort, en riktig ormgrop av katter. Första gången då alla kattungarna är med på bild, men ser ni var alla är?


I helgen åker jag med Yoda och Leia till Norge, resesällskap blir Jeanette, Elyot och Bowser. Håll tummarna åt oss att Yoda kommer hem med titeln Internationell Premier, att Leia får åtminstone ett cert så hon i mars i Danmark kan bli Grand internationell Champion, att Elyot kommer hem med titeln Grand Internationell Champion och att Bowser som ännu inte ställs ut som vuxen får ännu en kanon bedömning och kanske kanske kan komma till en panel.

I nästa vecka kommer en sista uppdatering om kattungarna.

/Heidi

Kommentarer
Postat av: Ewa Bertram

Nuuuu är det bara en vecka kvar! Sen kommer vår blåa prinsessa hem. Vi längtar efter vår Saphire!Kramar från Ewa,Bengt och Kashmir

Ps. Hoppas utställningen går bra, vi håller tummarna!

2011-12-10 @ 00:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0