Semestern är slut!

Så var min långa ledighet slut och jag är åter på jobbet. Kattungarna behöver dock ännu inte vänja sig vid ett tomt hus dag tid, ännu så länga är huset fullt av skollediga barn stora som små :)
 
Några 8 veckors kort blev det aldrig då jag var bortrest med familjen i Danmark, men under veckan kommer det nya bilder från när kattungarna har blivit 9 veckor. De har blivit så lurviga och är så klart super söta!
 
Danmarks resan blev solig, blåsig, kall och varm. Vi bodde de första dagarna i Tranum Klit i ett semester boende på stranden i Tranum. Ett fantastiskt ställe om det är varmt och lite mindre blåst. När vi var där så var det soligt men oj så det blåste. Kom man i lä någonstans så var det riktigt varmt och skönt. Havet var verkligen iskallt men barnen är verkligen inga badkrukor de badade!
 
 Fårup sommarland är bättre än Legoland, det är hela familjen rörande överrens om, så där får ni ett semestertips. Tycker ni om Sommarland med bad och berg och Dalbanor så är Fårup Sommarland det stället som ni ska åka till. Tyvärr blev det inte några kort på alla härliga åk attraktioner, men några andra dåliga kort med mobilkameran blev det. Vi hade verkligen växlande väder när vi var där, det växlade friskt mellan klarblå himmel och sol och helmulet och jätte blåsigt.
 
När vi kom in på bad delen av Fårup sommarland så gick solen i moln och det blev riktigt kallt i blåsten. Vinden var så kraftigt att en av de höga vatten rutchbanor stängdes av pga blåsten. Barnen badade så klart ändå men efter en timme så gav de upp. Riktigt så mörkt som korten visar var det inte.
 
När vi gick ut från bad delen av parken så kom solen så klart igen.
 
Senare i veckan så blev det Legoland. Hotell Legoland som vi bodde på var ett riktigt super hotell för barn, killarna hade så roligt där när det gick bla Skattjakten som gick runt hela hotellet. Hela hotellet var smyckat av olika legofigurer.
 
 
Legoland är naturligtvis även sevärt med alla sina underbara legobyggnader.
Sen när vi kom hem till Sverige igen så hann vi med en bad dag vi sommarstugan, eller jag badade inte! Badkruka som jag villigt kan säga att jag är.
 
Njut av sommar värmen ni som ännu är lediga.
 
/Heidi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0