9 veckors bilder på kattungar

Nu har jag 5 av 6 kattungar tingade! Jag är så glad att jag har hittat så bra familjer till mina kattungar, jag har varit så orolig för denna kull, så dessa kattungar ligger mig extra varmt om hjärtat. Extra roligt är det att alla kattungar troligen kommer till familjer som jag redan känner, underbart!
 
Eowyn som inte tycker om kameran och som jag därför inte har lyckats knäppa något 9 veckors kort på flyttar till familjen Althen i Runhällen. Det här collaget är taget när hon var 8 veckor
 
Vår Elros eller Brolle som vi kallar honom kommer bli kompis med sin halvsyster Hermione (Vilda)
Han är en riktig myskisse, som spinner högt när man klappar honom.
 
Söt som socker är han eller hur!
 
Galadriel blir kompis med med sin halvbror Snape (Bogdan)

Théoden flyttar till familjen Tibring i Tierp, några riktigt bra bilder blev det inte på Theo den här veckan, men 10 veckors bilder det blir det i nästa vecka.
 
Theo gömmer sig i blåbärsriset
Galadriel och Theo smyger omkring i kattgården
 
Tauriel eller Kitty som hon nu mera heter är svår att få kort på, hon vill mest leka, men jag gör nya försök i nästa vecka. Kitty flyttar till familjen Molén och blir kvar i Östervåla
 
Älskade Pippin eller Peregrin Took som är hans hela stamnamn, har ännu inte något nytt hem. Men jag har honom reserverad till någon som inte har bestämt sig ännu. Pippin har som sin syster Eowyn och hans bror Elros ett balansbroblem. Enligt veterinären så kommer katterna inte ha några framtida problem av detta, troligen kan katten lära sig att hantera sitt handikapp men det kan ta tid. En katt är väldigt anpassningsbar.
 
Så vill jag avsluta med att berätta att min Yoda äntligen har fått sin första röst i en panel på en kattutställning. Han har blivit nominerad (uttagen) till panelen (finalen) massor med gånger i flera år men aldrig fått några röster men idag så kom den! Det är så underbart, nu kan det ,lossna för honom och han har chansen att faktiskt konkurrera på riktigt med de finaste kastrat killarna.
Här är jag och Yoda hos den italienske domaren Alessandro di Chioo och det var faktiskt Alessandro som höll fast vid att Yoda var finast även när han fick se de andra 3 kastrat hanarna så Yoda fick hans röst.
Bilden är tagen av Eva Bertrams make Bengt
 
och här ser han lite kaxig ut
 
/Heidi
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0