Behöver hitta ny familj till min 5 åriga Leia!

Tyvärr väntar vi inga kattungar nu heller, jag har verklingen ingen tur alls men mina honor och deras löp.
Luna tycker inte om Calippo och vägrar att paras med honom, där blir det nu en ny hane nästa gång hon löper. Bild på honom kommer snart på sidan planer.
Leia som har parats med Arrigo blev skendräktig, det betyder att hon tror själv tror att hon är dräktig men hon släpte ägget för tidigt så det hann aldrig befuktas. Nu är det bara att vänta att hon löper igen så hon kan träffa stiliga Arrigo igen.
 
Det är ett litet men....
Leia tycker inte om de andra katterna i familjen och mina andra katt tjejer mobbar henne så Leia drar sig undan.
Hon mår inte alls bra och jag tycker så synd om henne. Så nu funderar jag faktiskt starkt på att kastrera henne och låta henne flytta. Det är ett jätte jobbigt beslut för hela familjen! Hon är vår prinssessa men vi kan inte vara egoistiska. Leia mår inte bra, hon behöver ett nytt hem där hon får vara nummer 1.
Jag hoppas att jag hittar någon som vill köpa min prinsessa. 3500 kr vill jag ha för henne, då kommer hon vara kastrerad och ny vaccinerad. Hon vill vara ensam katt och behöver mycket kärlek. Hon har aldrig varit en knä katt men ligga bredvid i soffan och bli kliad under hakan har varit mysig. Nu vågar hon tyvärr inte längre vara i soffan men oss.
Leia är en innekatt men älskar utevistelse i vår kattgård. Hon blir 5 år den 21 april så ni har många år kvar att känna kärlek från henne. Det är med sorg i hjärtat jag skriver detta, jag vill absolut inte att hon ska flytta men för hennes skull så måste detta ske. Hon måste få må bra!
Leia vill kunna gå ut i bland, koppel kan hon säkert lära sig. Hon vill ha ett klösträd som är högt, gärna golv till tak, där går hon och klöser och älskar att sova på en plats högt upp. Ni får ta över min vetrinärvårdsförsäkring på henne.
Har du det hemmet som hon behöver! Hör av dig!
 
Maila mig och skriv och berätta vad ni kan erbjuda Leia för liv.
heidi@klockarbackens.com
 
 
 
 
 
/Heidi
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0